Orkesterissa soittamisen 5 hyötyä

Orkesterissa soittamisen 5 hyötyä

Ei ole syytä, miksi soittimen soittaminen yhtyeessä hyödyttää lapsia.

Orkesteri opettaa nuoria luomaan jotain kaunista; se kehittää uuden kielen ja ilmaisumuodon, ja se antaa nuorille mahdollisuuden luoda pysyviä suhteita ryhmän sisällä.

Entä amatööri-muusikot? Mitä hyötyä on aikuisopiskelijoille tai ei-ammattimaisille muusikoille?

Tässä on viisi tapaa, kaiken ikäiset ihmiset, jotka opiskelevat soitinta, hyötyvät pelaamisesta yhteisössä, nuoriso- tai yliopistoorkesterissa.

1. Motivaatio

Tulevissa harjoituksissa ja konserteissa orkesterissa pelaaminen tarkoittaa jatkuvaa motivaatiota harjoitteluun ja paranemiseen. Et ole vastuussa vain itsellesi ja yleisöllesi, vaan myös ikäisillesi lavalla.

Motivaatio

2. Kehitä uusia ystävyyssuhteita

Saat nähdä uusia ja vanhoja ystäviä viikoittaisissa harjoituksissa. Se luo myös alustan kutsua ystäviä hilloistuntoihin ja kamarimusiikkiin.

3. Stressin lievittäminen

Musiikki on täydellinen tapa lievittää stressiä, mutta orkesteri tarjoaa paikan mennä, olla yhteydessä ystäviin ja nähdä kaikkien kovan työn lopputuotteen. Vaikka vain muutaman tunnin ajan viikossa, kuuluminen yhtyeeseen merkitsee päivän huolenaiheiden syrjintää ja hauskaa toimintaa.

4. Musikaalinen ryhmätyö

Se voi näyttää hyvältä, mutta on haastavaa tehdä yhteistyötä monien muiden muusikoiden kanssa saadaksesi yhdestä kappaleesta kuulostamaan kokonaisena, sopusoinnussa ja ilmaisullisena.

ryhmätyö

Tärkeimmistä muusikoista kapellimestariin ja yksittäisiin jäseniin asti kaikkien on opittava kommunikoimaan ja työskentelemään joukkueena yhden musiikillisen idean toteuttamiseksi, toisin kuin 30 tai 40 erilaista tulkintaa. Siksi orkesterimuusikko oppii kuuntelemaan, harmonisoimaan ja seuraamaan suuntaa.

5. Olennainen urapyrkimyksille

Jos olet henkilö, joka haluaa tulla ammattimaisiksi muusikoiksi, orkesteri valmistaa sinut yhdeksi monista alan tarvitsemista taidoista. Jos olet menossa yliopistoon, yritä saada mahdollisimman paljon ansioitokokemusta.

0 comments on “Orkesterissa soittamisen 5 hyötyäAdd yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *